Vi ansetter nyutdannede til management consulting

TPXimpact søker deg som vil jobbe tett på toppledere, med store strategiske spørsmål, transformasjoner og selskapstransaksjoner.

Vil du tidlig i karrieren jobbe med ambisiøse toppledere og organisasjoner på tvers av bransjer som fornybar energi, bank og finans, teknologi og digitale selskaper? Kunne du tenke deg å bidra til at organisasjoner når sitt potensial og leverer betydelige og varige forbedringer? Ønsker du å bidra til et mer bærekraftig næringsliv? Søker du et sammensveiset og støttende arbeidsmiljø? TPXimpact søker kandidater for å styrke vårt team i Oslo, med oppstart høsten 2023.

Hvem er TPXimpact

Teamet i Norge ble stiftet i 2005, under navnet Bene Agere, og i 2018 etablerte og børsnoterte vi TPXimpact som en av fire grunnleggere. Vårt fokus er det nordiske markedet og våre kunders behov for å gjennomføre strategi, transformere sine virksomheter, utnytte digitale muligheter og ta posisjoner i det grønne skiftet. Vår visjon er at vi sammen med våre kunder skal mestre fremtiden og at vi skal gjøre en forskjell.

Vi mener at bedrifter bør utgjøre en positiv forskjell i samfunnet. Hos oss vil du bidra til nettopp dette. For eksempel spiller flere av våre største kunder sentrale roller i det grønne skiftet, mens andre lager nye og spennende digitale løsninger.

Derfor velger du TPXimpact

Som ansatt i Norge får du raskt ansvar og tillitt til å lede delprosjekter. Hos oss får du friheten til å påvirke ikke bare arbeidshverdagen din, men også din egen faglige og personlige utvikling og utviklingen av selskapet.

 • Du får muligheten til å jobbe med de store- og viktige beslutningene hos våre kunder
 • Du får raskt bred erfaring innenfor ulike funksjoner og fagområder, og utvikler både sterke analytiske og mellommenneskelige evner.
 • Du får muligheten til å jobbe i et internasjonalt miljø og blir eksponert for ulike bransjer og kunder i alle faser fra start-up til tjeneste- og produktutvikling og markedsekspansjon. 
 • Du blir en del av et sosialt og aktivt arbeidsmiljø, der din kontinuerlige utvikling er sikret gjennom systematisk kompetansebygging og oppfølging.

Hva jobber du med som analytiker i TPXimpact

Som analytiker i TPXimpact vil du bruke mye av det du har lært gjennom studiene, både kvalitativt og kvantitativt, og kombinere dette med nye ferdigheter som du raskt tilegner deg hos oss. Dette innebærer blant annet:

 • Analyse, forretningsforståelse og strategiutvikling
 • Prosesskartlegging og -forbedringer
 • Utarbeidelse av kommunikasjon og presentasjonsmateriell
 • Gjennomføring av kundemøter
 • Kontinuerlig kursing og læring, parallelt med prosjektarbeidet

Hvem er du?
Vi søker kandidater som

 • Har en MSc, MBA eller tilsvarende med sterke faglige prestasjoner fra ledende akademiske institusjoner
 • Er analytiske, løsningsorienterte, nysgjerrige og energiske
 • Er selvstendige og initiativrike
 • Er menneskeorienterte og liker teamarbeid
 • Ønsker å utgjøre en reell forskjell, både på arbeidsplassen, for kundene og for samfunnet
 • Behersker norsk og engelsk flytende

Slik blir du en del av TPXimpact

Send inn søknaden din i en samlet PDF til career@tpximpact.no med CV, søknadsbrev, vitnemål (høyere utdanning og vgs) og attester.

Frist for studenter på NHH: 5. september kl. 23:59
Frist for studenter på NTNU: 8. september kl. 23:59
Frist for studenter på andre institusjoner: 8. september kl. 23:59

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Den første intervjurunden vil bli avholdt innen en uke etter søknadsfristen.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss
Hvis du vil vite mer om hvordan det er å jobbe med oss – ikke nøl med å kontakte Sondre Nes på 97 49 50 56 eller sondre.nes@tpximpact.no

Vi minner også om at vi avholder bedriftspresentasjon på NHH 2. september og på NTNU 7. september. Påmelding via Næringslivsutvalget på NHH og Bindeleddet på NTNU.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Les mer om veien fra Bene Agere til TPXimpact Norway

For å lese mer om konsernet, besøk vårt globale nettsted TPXimpact


Posted

in

,

by

Tags: