Om Beyond Strategy Consulting

Sammen mestrer vi fremtiden

Beyond Strategy Consulting ble etablert i 2005 under navnet Bene Agere, var med å etablere TPXimpact i 2018 og nå i 2023 ble selskapet igjen et partnereid norsk selskap.

Vi strekker oss hver dag for å skape noe unikt sammen med våre kunder som er ambisiøse bransjeledere innen sin industri. Forbi det som typisk oppleves «rimelig» å forvente og hvor det ligger mulighetsrom  – Beyond ordinary og reasonable.

Vi bringer vår strategiekspertise og bransjeinnsikt til selskaper som er del av reisen mot lav-karbon- og null-utslippssamfunnet – Beyond Profit for People and Planet.

Vi fokuserer våre kunders behov for å gjennomføre strategier, transformere sine virksomheter og bli mer datadrevne i sin virksomhetsstyring – Beyond Tomorrow.

En annerledes kundeopplevelse

Vi tror at forbedringer og fornyelse skjer gjennom å arbeide sammen med menneskene og at våre kunder opplever “å ha gjort det selv”.  Små ambisiøse team, riktig organisert, med gode arbeidsverktøy og arbeidsmetoder, med riktig dosert støtte fra oss leverer bedre resultater.

Møt teamet

Ønsker du å bli “fit for the future”?

Kontakt oss i dag for å forstå hvordan vi sammen kan mestre fremtiden.