Karriere

VI SØKER NYUTDANNEDE TIL FULLTIDSSTILLING OG STUDENTER TIL INTERNSHIP! 

Bli en del av Beyond Strategy

Beyond Strategy søker alltid ambisiøse og flinke nyutdannede og erfarende med et ønske om å arbeide med strategi, transformasjoner og strategirealisering i samarbeid med styrer, toppledere og ledergrupper i store og små selskaper og på tvers av ulike bransjer.  

Vi et lite og ungt team som setter teamarbeid i fokus for å levere verdi til våre kunder og utvikle våre medarbeidere. Gjennom felles fredagstreninger, deltagelse på Holmenkollstafetten, sportsdager og andre sosiale eventer sikrer vi et sammensveiset team, der alle er med på å forme og utvikle selskapet.

IMG_3753

IMG_8373

BBB

IMG_8382

50D961D9-B1AA-4BCB-A42F-25E7705913CA

Som nyutdannet i Beyond Strategy vil du raskt bli del av et prosjektteam, delta og bidra i kunde og arbeidsmøter og få innsyn og lære fra erfarne konsulenter.

Utvikling av våre konsulenter er avgjørende for vår fremtid. Som nyansatt i Beyond Strategy følger du et strukturert utviklingsløp som sikrer trygghet, fleksibilitet og gir deg en bred kompetanse innenfor realisering av potensial i ulike organisasjoner; business case, strategier og fusjoner for å nevne noen.  

Som erfaren konsulent vil du raskt få muligheten til å ta selvstendige roller på prosjekter, bli en internekspert innfor utvalgte områder, bidra i salg og ta ansvar for interne roller.

Har du spørsmål om Beyond Strategy eller dine muligheter hos oss?

Kontakt oss


Er Beyond Strategy et bra team for deg?

Kontakt oss for en uformell prat