Karriere

VI SØKER NYUTDANNEDE TIL FULLTIDSSTILLING OG STUDENTER TIL INTERNSHIP! 

Bli en del av Beyond Strategy

Beyond Strategy søker alltid ambisiøse og flinke nyutdannede og erfarende med et ønske om å arbeide med strategi, transformasjoner og strategirealisering i samarbeid med styrer, toppledere og ledergrupper i store og små selskaper og på tvers av ulike bransjer.  

Vi et lite og ungt team som setter teamarbeid i fokus for å levere verdi til våre kunder og utvikle våre medarbeidere. Gjennom felles fredagstreninger, deltagelse på Holmenkollstafetten, sportsdager og andre sosiale eventer sikrer vi et sammensveiset team, der alle er med på å forme og utvikle selskapet.

Som nyutdannet i Beyond Strategy vil du raskt bli del av et prosjektteam, delta og bidra i kunde og arbeidsmøter og få innsyn og lære fra erfarne konsulenter.

Utvikling av våre konsulenter er avgjørende for vår fremtid. Som nyansatt i Beyond Strategy følger du et strukturert utviklingsløp som sikrer trygghet, fleksibilitet og gir deg en bred kompetanse innenfor realisering av potensial i ulike organisasjoner; business case, strategier og fusjoner for å nevne noen.  

Som erfaren konsulent vil du raskt få muligheten til å ta selvstendige roller på prosjekter, bli en internekspert innfor utvalgte områder, bidra i salg og ta ansvar for interne roller.

Har du spørsmål om Beyond Strategy eller dine muligheter hos oss?


Ønsker du å bli “fit for the future”?

Kontakt oss i dag for å forstå hvordan vi sammen kan mestre fremtiden.